2017. június 26. hétfő
Home / Felnőtt

Felnőtt

Szezonértékelő beszélgetés I. fejezet: a felnőtt csapat

– Hogyan értékelhető felnőtt csapatunk szereplése ebben az esztendőben? – Röviden: felemásan, és kissé csalódottan, de már visszaszámolunk. – Azért pár mondatban kérlek fejtsd ki a véleményedet. – Rendben, semmi akadálya. Először is: miután sok szép, és eredményes szereplés után elbúcsúztunk a másodosztálytól, gyakorlatilag egy teljesen új csapatot kellett építenie …

Tovább »

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a bajnokságnak.

Tovább »

Idegenbeli győzelem, otthon

Gyönyörű napsütés, de nagyon erős szél, és hűvös időjárás fogadta a csapatokat a vasárnapi Dunaharaszti elleni helyi rangadón. A két csapat múltját, és hagyományait tükrözte a szépszámú nézősereg, akik mindannyian bíztak csapatuk győzelmében.

Tovább »

Havi aktuális

Az alábbiakban Potoczki Tamás, ügyvezetővel készített interjúnkat olvashatják.

Tovább »

Pénzünk őrei következnek, azaz jön a Pénzügyőr

Soros ellenfelünk a bajnokság egyik üde színfoltja, akik nem tolnak buszt a kapujukba, hanem megpróbálnak stílusos, akciódús futballt játszani, több-kevesebb sikerrel.

Tovább »

Nem bírtunk a dabasi kolosszusokkal

Vasárnap délután Dabason vendégszerepelt első csapatunk, ahol a kiesés ellen harcoló, rendkívüli magasságokkal rendelkező piros-fehérek próbálták csapatunk dolgát megnehezíteni. És ezt meg is tették.

Tovább »

Munkás győzelem lett belőle!

Gyönyörű szombat délutánon új “otthonunkban” fogadtuk a nagy múltú PMFC gárdáját, akik azzal a nem titkolt céllal érkeztek hozzánk, hogy az utolsó szalmaszálat elkapva küzdjenek meg a bajnoki címért. El kell ismerjük, hogy megfogták a pécsiek, de ki is csúszott a kezükből az említett növény.

Tovább »