2017. április 29. szombat
Home / Felnőtt

Felnőtt

Idegenbeli győzelem, otthon

Gyönyörű napsütés, de nagyon erős szél, és hűvös időjárás fogadta a csapatokat a vasárnapi Dunaharaszti elleni helyi rangadón. A két csapat múltját, és hagyományait tükrözte a szépszámú nézősereg, akik mindannyian bíztak csapatuk győzelmében.

Tovább »

Havi aktuális

Az alábbiakban Potoczki Tamás, ügyvezetővel készített interjúnkat olvashatják.

Tovább »

Pénzünk őrei következnek, azaz jön a Pénzügyőr

Soros ellenfelünk a bajnokság egyik üde színfoltja, akik nem tolnak buszt a kapujukba, hanem megpróbálnak stílusos, akciódús futballt játszani, több-kevesebb sikerrel.

Tovább »

Nem bírtunk a dabasi kolosszusokkal

Vasárnap délután Dabason vendégszerepelt első csapatunk, ahol a kiesés ellen harcoló, rendkívüli magasságokkal rendelkező piros-fehérek próbálták csapatunk dolgát megnehezíteni. És ezt meg is tették.

Tovább »

Munkás győzelem lett belőle!

Gyönyörű szombat délutánon új “otthonunkban” fogadtuk a nagy múltú PMFC gárdáját, akik azzal a nem titkolt céllal érkeztek hozzánk, hogy az utolsó szalmaszálat elkapva küzdjenek meg a bajnoki címért. El kell ismerjük, hogy megfogták a pécsiek, de ki is csúszott a kezükből az említett növény.

Tovább »

Az idei első “hazai” következik

A múlt heti hősies ‘csabai pontmentést követően ezúttal ideiglenes otthonunkban, Dunaharasztiban fogadjuk a nagy múltú PMFC csapatát.

Tovább »