Utánpótlás edzések
Home / Utánpótlás / Jelentős változások az utánpótlás nevelésben

Jelentős változások az utánpótlás nevelésben

Nagymértékű átalakítást hajt végre egyesületünk annak érdekében, hogy újra a megfelelő színvonalon működjön a térség meghatározó utánpótlásnevelő műhelye.

Elsőként az utánpótlás vezetőjének személyében hoztunk döntést, hiszen az elmúlt évek munkáját megköszönve, Nádudvari Zsolt helyett Rubold Péter lesz az irányítója azoknak a csapatoknak, akik egy egységes szerkezetű, és az MLSZ által ajánlott, és felügyelt képzést kapnak majd. Rubold Péter, – aki éveken át volt a Ferencváros utánpótlásvezetője – hosszabb terjedelmű bemutatkozó interjúját olvashatják hamarosan honlapunkon.

Fenntartva a Szövetség követelményeit több “A” licenccel rendelkező szakembert is alkalmazunk a gyerekek megfelelő szakmai képzéséhez.

Az alábbiakban felsoroljuk, hogy mely korcsoportok kinek az irányítása alá fognak tartozni:
U19-17 – Csurka Zoltán, Orenstein József
U15-14 – Tamási Zoltán, Kulin Attila
U13 – Csurka Zoltán, Lukács Tamás
U11-9 – Bertalan Zsolt, Fazekas Márk, Nyúl Árpád, Botos Attila
U11 B – Borsos Andrea, Kozma Milán
U9 B – Borsos Andrea, Kozma Milán
U7 – Borsos Andrea, Botos Attila, Fazekas Márk
Női felnőtt-U18-15 – Tamási Zoltán, Botos Attila, Kulin Attila

A másik rendkívül hangsúlyos változás, hogy a felnőtt csapatot üzemeltető kft. támogatásainak felfüggesztése jelentős anyagi forrásokat is irányít a klub felé, ezért a vezetőség döntése értelmében 2017. július 1-től, minden 14. életévét betöltött, igazolt utánpótláskorú labdarúgó (akik tartozásmentesek) tagdíj- és képzési díj megfizetése nélkül sportolhatnak a klubban. Természetesen számítunk majd a szülők egyéb irányú támogatására. Ugyanezen intézkedés része, hogy az eddig a felnőtt csapathoz érkező szponzoráció jelentős részét a vezetés az utánpótláshoz irányítja.

Január elejétől – menetrend szerint – várhatóan a klub használatba veheti a Regionális Utánpótlás Centrumot is, reméljük teljes egészében, ezáltal a komoly infrastrukturális problémáink is megoldódnak. Ennek egyik jele, hogy az ősszel az ottani műfüves pálya már edzéseknek is adhat helyszínt.

Hamarosan minden korosztályos edző bemutatkozik csapatánál, és mielőbb megkezdik a felkészülést az új szezonra.
Várunk mindenkit sok szeretettel!
További információ: Szabó Kálmán 06-30-7568627

Hajrá Szigetszentmiklós, hajrá SzTK!

Olvasta már?

Az Országházban jártunk

Hétfő délután a Parlamentben jártak utánpótlásunk képviselői.