Utánpótlás edzések
Home / Felnőtt / Nem bírtunk a dabasi kolosszusokkal

Nem bírtunk a dabasi kolosszusokkal

Vasárnap délután Dabason vendégszerepelt első csapatunk, ahol a kiesés ellen harcoló, rendkívüli magasságokkal rendelkező piros-fehérek próbálták csapatunk dolgát megnehezíteni. És ezt meg is tették.
Csíptek-rúgtak, haraptak, de a sportszerűség határait csak éppen átlépve tették, amely stílushoz a játékvezető ezúttal partner is volt.

Ennek ellenére csak magunkat okolhatjuk azért, hogy nem tömtük ki a néha túlzottan is keményen játszó hazaiakat, akiknek a stílusát mindenhez lehet hasonlítani, de modern futballhoz nem. De foglalkozzunk magunkkal!

Az első félidő első felében csak kóstolgatták egymást a felek, különösebb helyzet nem volt egyik oldalon sem. Éppen ezért váratlannak is számított a 22. percben a Dabas vezető gólja, ami csak olaj volt a tűzre, mert legalább felébresztette vasárnapi álmából fiainkat. (1-0)
A bekapott gól után rendre felértünk a hazaiak kapuja elé, de valami hiányzott.
Valami, ami eddig ott volt, és segített nekünk. Ezúttal rendkívül nehezen boldogultunk a piros-fehérek agresszív játékával, akiket nagyon alaposan felkészített a szakmai stábjuk. Talán kicsit meg is ilyedtünk, és későn vettük fel a harcos stílust, ami pedig az egyik erősségünk. A szünet előtt egy nagy bedobást követően Mojzer Gyuri egalizálta az eredményt, ami után joggal hihettük, hogy ez a meccs – ha nehezen is-, de behúzható. (1-1)

Nem lett az!

A második félidőben a dabasi tornyok még keményebbek lettek, támadóink pedig ha egy kicsivel pontosabbak, akkor eredményesebbek lehettek volna. De nem voltak, így hát csak két kapufa, és jó pár kaput el nem találó lövésünk volt, ami ezúttal kevésnek bizonyult a nagyot küzdő Pest megyei klub ellen.

Csurka Zoltán:

Nem kezdtük jól a mérkőzést és sajnos egy kapott gól kellett ahhoz hogy felébredjünk. Miután a csapat elérte az üzemi hőfokot átvettük a játék irányítását és még az első játékrészben sikerült egyenlítenünk. A második félidőben már egyértelműen uraltuk a játékot, a Dabas pedig ekkor már minden eszközzel csak az eredmény megtartására törekedett. Sajnos ezen a nagyon keskeny pályán ezt meg tudták oldani, illetve kétszer is őket segítette ki a kapufa és további 3-4 komoly helyzetet hagytunk kihasználatlanul. Hosszú idő után üldözöttből üldözőkké váltunk. Ki tudja, talán ez nekünk jobban is fog feküdni…

Olvasta már?

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a …