Utánpótlás edzések
Home / RUC / Folytatjuk

Folytatjuk

Az időjárási körülmények jobbra fordultával elhárultak azok az akadályok, melyek több mint 4 hónapra képesek voltak felfüggeszteni a Regionális Utánpótlás Centrum kivitelezési munkálatait. Az eddig elkészült első ütemben megvalósult a teljes beruházás közművesítése, a parkolók, utak kialakítása, valamint elkészült a nagyméretű műfüves pálya, és már csak a füvesítése van hátra a center-, valamint az edzőpályáknál.

Elkészült a létesítmény víztározója, amelyből a későbbiekben a takarékosság jegyében az öntözés folyik majd, valamint kialakításra került az energiaellátás a nagyfokú közműfejlesztések mellett.
Néhány héten belül már messziről lehet érezni, ha a Gyári úton füvet nyírnak a pálya karbantartói, és lassan a gyerekzsivaly is megtölti a létesítményt.

A több hónapos víztelenítési munkálatoknak vége, és átvették a terepet újra a munkagépek, valamint a magasépítéshez használt daruk.
Ezúttal már a második ütem munkálatai zajlanak, ahol a főépület – az egész beruházás legnagyobb értékű, és méretű eleme – kivitelezése is megtörténik.

A kivitelező ezúttal a hajósi Aktív Kft., akik már több hasonló, és kiváló minősítésű munkát is elvégeztek.

A kivitelezés várható befejezése 2017. októbere, melyben reméljük további csúszásra már nem kell számítani.

Olvasta már?

Drón repülés 2 (4K)