Utánpótlás edzések
Home / Felnőtt / Túl vagyunk az első mérkőzésünkön

Túl vagyunk az első mérkőzésünkön

Szombaton délelőtt, barátságtalanul hideg időben, szép számú nézősereg előtt játszotta csapatunk első felkészülési mérkőzését. Az ellenfél az első osztályú MTK Budapest csapata volt, akik szintén az első mérkőzésüket játszották ebben az esztendőben. A kékek összeállításán látszott, hogy komolyan veszik a mérkőzést, amelyben olyan nevek kaptak szerepet, mint Kanta József, Torghelle Sándor, valamint gyakorlatilag a stabil első keretük. A mérkőzés első félidejében nem különösebben érvényesült a 2 osztálynyi különbség a csapatok között. Játékosaink magabiztosan, és határozottan tették a dolgukat, és néha komoly helyzeteket is kidolgoztak. A második félidőben a hazaiak teljes sort cserélve frissítettek, ami meg is látszott a mérkőzés összképén, hiszen sokkal gyorsabban, és pontosabban játszottak. Ennek ellenére hasznos volt a találkozó, melyet Csurka Zoltán vezetőedző értékelt:

“A felkészülésünk ezen szakaszában inkább a fizikai terhelésen van a hangsúly, de egy NB1-es csapat elleni meccs pozitívan hatott mindenkire. Igazi kihívást jelentett a Kantával, Torgellével, Vassal felálló MTK-val megmérkőzni. Betegségek és sérülések miatt többen is hiányoztak a csapatból, de sajnos tudjuk, hogy ez velejárója a téli felkészülésnek. Egy ilyen csapat ellen a hibákat azonnal megbünteti az ellenfél, de úgy érzem, hogy a mérkőzés bizonyos időszakaszaiban fel tudtuk venni a versenyt nagynevű ellenfelünkkel. A két gól mellett néhány igen tetszetős támadást is sikerült vezetnünk. Persze a legfontosabb az volt, hogy komoly meccsterhelést kaptak a játékosok és a próbajátékosokról is átfogóbb képet kapott a szakmai stáb.”

Legközelebb szerdán 11 órai kezdettel a Sport utcai pályán játszik csapatunk. Az ellenfél a szintén harmadosztályú Monor lesz. Várjuk szurkolóinkat szeretettel, és egy pohár meleg teával!

Olvasta már?

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a …