2017. december 15. péntek
Home / Felnőtt / Értékmérő rangadó előtt állunk

Értékmérő rangadó előtt állunk

Dunaújvárosba utazik az eddig hibátlan mérleggel rendelkező felnőtt csapatunk.

Ahhoz a Dunaújvároshoz, akiknél a nyáron egy felkészülési mérkőzésen egy szoros 1-0-s győzelmet tudtunk aratni. Ezúttal is a 3 pont reményében utazunk vendéglátónkhoz, akik dícséretes módon nagyon sok fiatalnak, és saját nevelésű futballistának adnak rendre lehetőséget csapatukban.

Vendéglátónk is rendkívül jó mérleggel rendelkezik ebben a bajnokságban, hiszen az eddig lejátszott mérkőzésein 7 győzelmet, 1 döntetlent, és 2 vereséget szenvedtek el, 20 rúgott, és 7 kapott gól mellett. Legjobb góllövőjük Tóth Tibor, aki az első 5 fordulóban minden meccsen szerzett gólt, azóta viszont elkerülte őt a gólszerzés öröme. Reméljük, hogy csak a jövő héten talál vissza a helyes útra Tibor.

Csapatunk rendben, minden különösebb probléma nélkül készült a héten, hogy tovább növelje előnyét a tabella elején. Biztos, hogy nem lesz egyszerű a dolgunk, mert egy nagyon sokat futó, hajtós, fiatal csapat ellen játszunk majd, akiket biztosan motivál, hogy megfosszák fiainkat a veretlenségtől.

A mérkőzést Böcskei Balázs vezeti majd, akire már kedves ismerősként tekinthetünk, hiszen sok mérkőzésünket vezetett a másodosztályban.

Csurka Zoltán: “A komplett keret rendelkezésemre áll. Sem sérülés, sem eltiltás nem hátráltatja a csapatot. Motiváltan várjuk a mérkőzést, és szeretnénk folytatni remek sorozatunkat.”

A találkozó Dunaújvárosban, a városi stadionban kerül megrendezésre, ezúttal 18:00 órai kezdéssel.
A mérkőzés alakulását a klub hivatalos facebook oldalán követhetik az érdeklődők.

Olvasta már?

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a …