2017. december 15. péntek
Home / Felnőtt / Erdei Gábor: “Próbálunk nem elkényelmesedni a helyzetünkben, nem becsüljük le az ellenfeleinket.”

Erdei Gábor: “Próbálunk nem elkényelmesedni a helyzetünkben, nem becsüljük le az ellenfeleinket.”

6-6 rovatunk eheti szereplője Erdei Gábor.

– Újabb győzelem, újabb kapott gól nélkül. Minek köszönhető ez a hátsó stabilitás, és miért nem hagyjátok, hogy megtudjuk milyen kapus valójában Mikler Dani?
– Igen, hétvégén sikerült megint megszereznünk a 3 pontot. Egy csapatnak nagy segítség, ha kevés gólt kap, és nem hátrányból kell megfordítania mérkőzéseit. Ez nekünk eddig nagyon jól összejött, és nem is tervezzük máshogyan, megpróbálunk minden meccset kapott gól nélkül lehozni. Ez nem csak a védők érdeme, hanem az egész csapaté, mert mindenki egységesen kiveszi a részét a védekezésben. Mi tudjuk, hogy milyen kapus a Dani, de remélem ugyanígy folytatjuk a bajnokságot, és az ellenfeleinknek nem kell megismernie.

– 8-8! Határ a csillagos ég?
– 100%-osak vagyunk, remélem szerdán már 9-9 lesz. Próbálunk nem elkényelmesedni a helyzetünkben, nem becsüljük le az ellenfeleinket, minden meccsre ugyanúgy készülünk mintha az lenne a legfontosabb, bárki legyen is az ellenfél.

– Szerdán megint Paksra megyünk. Mire számítasz a mérkőzésen, folytatjuk az imponáló szériánkat?
– Nagy sansz van a kezünkben, mert ha szerdán nyerünk Pakson, akkor már tekintélyes előnyt tudunk szerezni a tabellán, szóval mindenképpen szükségünk van a 3 pontra.

– Egységesnek tűnik a védelem, és az egész csapat is dicsérhető. A győzelmek kovácsolták össze a brigádot, vagy valami különleges dolog is van amitől száguldunk céljaink felé?
– Úgy érzem mindenki fejében benne van a legfontosabb célunk, a feljutás. Nálunk nincsenek sztárok, mindenki azt csinálja amihez ért, és amit tud, ezért vagyunk egy igazi masszív csapat!

– Azt tudjuk, hogy a klubnak mik a céljai. Téged milyen elvek vezérelnek, és mik a te személyes céljaid?
– Természetesen én is meg akarom nyerni a bajnokságot, most ez az elsődleges célom nekem is. Aztán, mint minden futballistának célja, hogy minél magasabb szinten játszom, én sem ijednék meg ettől.

– Nagyon jó párost alkottok társaddal, Rodenbücher Istvánnal. Mi lesz így Kovács Janival, aki lassan felépül, és követeli vissza a helyét a csapatban?
– Igen, Rodival úgy érzem egészen jól megértjük egymást, kiegészítjük egymást, jó vele játszani. Én minden héten próbálom a legjobbat nyújtani, és törekszem hiba nélkül megoldani a rám bízott feladatokat. Ha meg a Jana visszatér? Akkor fájjon a mester feje, hogy kinek szavaz bizalmat a kezdőcsapatban…

Olvasta már?

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a …