2017. december 15. péntek
Home / Felnőtt / Elhoztuk Komlóról a 3 pontot

Elhoztuk Komlóról a 3 pontot

A hétközi kupamérkőzést követően – kiestünk Bicskén – ezúttal szép út várt fiainkra. Ahhoz a Komlóhoz látogattunk, akiknek ebben a bajnokságban nem nagyon ment eddig. És ez most is így maradt!

Egy paksi könnyű ebédet követően rendben megérkezett a csapat, ahova még a kisebb közlekedési balesetet szenvedő Mikler Dániel is rendben befutott. Jelentjük, az autón kívül másnak szerencsére nem esett baja.

A mérkőzés elején rögtön magunkhoz ragadtuk az irányítást. Azaz, hogy ragadtuk volna, de a pálya rendkívül rossz állapota miatt a sáron kívül más nem ragadt egyik csapat játékosaira sem. Gyakorlatilag balesetveszélyes, és rendkívül mély talajú pályán próbálkoztak a csapatok. Mi próbáltuk a sok passzos, gyors játékunkat alkalmazni ezúttal is, de semmi értelme nem volt. Szerencsére gyorsan megszereztük a vezetést, egy jobb oldalról elvégzett sarokrúgást, az egyre eredményesebb formában futballozó Varga Bence helyezett a komlói kapuba a 26. percben. A gól után is többet birtokoltuk a labdát, de különösebb helyzetet nem sikerült kialakítanunk.

A szünetben Csurka Zoltán tanítványai rendezték a sorokat – meg a nagyon sáros szereléseiket – és azonnal megdupláztuk az előnyünket Mojzer György 11-esből szerzett találatával. A második gólunk kicsit elkedvtelenítette a hazaiakat.
Jelentős fölénybe kerültünk, és nagyon sok helyzetet elpuskáztunk a második félidőben, melyek közül egy 16-os vonaláról el lőtt Földes Milán lövés a hazai kapuson is átjutva a hálóban kötött ki. Később még egy büntetőt is vétettünk, valamint kaptunk egy potyagólt, de ez most másodlagos volt. A lényeg, hogy megvan a 3 pont, és sérülés nélkül megúsztuk a komlói kirándulást.

Csurka Zoltán:

Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amin a lelkes hazai csapattal és a botrànyos talajjal is meg kellett küzdenünk. Örülünk a győzelemnek, sokat tettek èrte a fiúk! Dolgozunk tovább!

Olvasta már?

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a …