2017. december 15. péntek
Home / Felnőtt / Menetelünk

Menetelünk

Tovább menetelünk: ezúttal a Pénzügyőrt győztük le 3–0-ra.

Az első percben megijedhettünk volna, hiszen nagy helyzet adódott a hazai együttes előtt, de szerencsére megúsztuk.
A Pénzügyőr jól szűkítette a területet az első félidőben, így nem is nagyon tudtunk kibontakozni, ráadásul sok volt az eladott labdánk. Ennek ellenére a szünet előtt sikerült megszereznünk a vezetést, amikor a 32. percben Mojzer György indította Sipos Bencét, aki nagy erővel lőtt is, s végül a labda, a becsúszó Karvalics Bence lábáról pattant a kapuba, öngól (0–1).

A fordulás után szinte azonnal ismét gólt szereztünk. Egy oldalszabadrúgás után a hazaiak kifejelték a labdát, amit ismét középre tekertünk, az érkező Májer Gergő pedig a kapuba fejelt (0–2).
Erdei Gábor buktatásért megkapta a második sárga lapját, így az 52. percben emberhátrányba kerültünk. Ezt követően a hazaiak kicsit bátrabban támadtak, aminek eredményeként veszélyes kontrákat vezettünk. A 62. percben egy ilyen végén Varga Bence jó ütemben passzolt Switzer Nabilhoz, aki egy csel után a kapuba lőtte a labdát (0–3).
Ezzel el is dőlt a mérkőzés, amelyen nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Pénzügyőr SE–Szigetszentmiklós 0–3 (0–1)
Pasaréti út, 150 néző. V: Kovács Gábor
SzTK: Mikler – Földes, Erdei, Rodenbücher, Fritz – Vass M. (Varga B., 59.), Májer, Barna, Sipos – Mojzer (Pölöskei, 67.), Switzer (Palkó, 76.)
G: Karvalics (öngól) a 32., Májer a 48., Switzer a 62. percben

Csurka Zoltán: “Örülök, hogy már fordulók óta tartjuk az iramot és a színvonalat, ez pedig ma már gólokban is megmutatkozott. Emellett az is fontos, hogy ezúttal is kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, így magabiztos volt a sikerünk.”

Olvasta már?

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a …