2017. december 15. péntek
Home / Felnőtt / Érkezik a Dunaharaszti

Érkezik a Dunaharaszti

Nagyon nehéz mérkőzés jön, amit ráadásul a pest-megyei Derby jelző is megillet.
Csapatunk remek hangulatban van, a Pénzügyőr ellen aratott sikert gyorsan elfelejtve készült egész héten a Dunaharaszti fogadására.

A nyár végi kánikula nem okozott különösebb gondot Csurka Zoltán vezetőedző legénységének, mindenki tette a dolgát. Kisebb sérüléssel csak Switzer Nabil bajlódott, de kedden már ő is a fiúkkal edzett. Kovács János agyrázkódása sajnos a vártnál lassabban javul. A hétvégén Erdei Gábort nem láthatjuk a pályán, hiszen a – jogos – kiállításáért kapott 1 mérkőzésre szóló eltiltását tölti.

Reméljük sok nézővel, és hazai győzelemmel folytatjuk jó sorozatunkat Diósdon, ahova természetesen ismét indítunk szurkolói buszt!

Csurka Zoltán: “Feltérképeztük az ellenfelet, és megfelelően fel is készültünk belőlük. Sajnos sérülés és eltiltás miatt két játékosunk is hiányzik, de megfelelő minőségben tudjuk pótolni őket, ami a keretünk erőssègét mutatja. Szeretnénk folytatni a remek sorozatunkat és itthon tartani a 3 pontot.”

Olvasta már?

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a …