2017. december 15. péntek
Home / Felnőtt / Jön a Dunaújváros, nem lesz könnyű

Jön a Dunaújváros, nem lesz könnyű

Közvetlen riválisunkkal, a Dunaújvárossal találkozunk szombaton (18.00) hazai pályán. A Fejér megyei együttes kerete szinte csak fiatalokból áll.

– Millyen meccsre készülhetünk?
– Simára semmiképpen ne számítson senki – mondta Tamási Zoltán, vezetőedző. – A dunaújvárosi fiatalok, néhány mérkőzéstől eltekintve, fegyelmezetten futballoztak. Nem azokból a meccsekből kell kiindulnunk, amelyeken súlyos vereséget szenvedtek, hanem abból, amit megnyertek, vagy döntetlenre hoztak.

– Kell egy edzőnek egy ilyen találkozó előtt motiválnia a játékosokat?
– Ha most azzal kellene foglalkoznunk, hogy milyen téttel bíró meccs következik, akkor nagy bajban lennénk. Mindenki tisztában van azzal, hogy mit jelent a klubnak ez a mérkőzés, ennek szellemében készültünk egész héten.

– Barna Zsolt biztosan nem szerepel, hiszen őt egy meccsre eltiltotta a fegyelmi bizottság. Mi a helyzet a többiekkel?
– Vágó Levente és Balázs Richárd szerepel a sérültek listáján. Hevesi-Tóth Tamás keretben lehet, de többeknek van kisebb problémája. Ezen a meccsen azonban mindenkinek össze kell szorítani a fogát a siker érdekében, félre kell tenni minden fájdalmat.

Olvasta már?

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk

Ismét hazai környezetben játszunk, ezúttal azt a Hódmezővásárhelyet fogadjuk, akik az egyik legkellemesebb meglepetései a …