Utánpótlás edzések
Home / U7 / U7: Fesztivál hangulatban

U7: Fesztivál hangulatban

A legfiatalabb játékosaink első Bozsik tornája zajlott le most szombaton. Az időjárás is kedvező volt számunkra, illetve a pályára sem lehetett panasz. Ennek a korosztálynak fesztivál formában zajlik egy ilyen rendezvény, ez alkalommal a Halásztelek, a Tököl és az SzTK-Erima U7-es csapatainak részvételével! Négy állomáson, azon belül is három játékban (vonalfoci, 2 kapus- és 4 kapus játék) illetve egy műhelyen mutathatták meg a fiatal labdarúgók, hogy mennyire ügyesek. A torna végén nem volt olyan lurkó, aki nem mosolyogva hagyta el a pályát, a megérdemelt csokijával a kezében!

Borsos Balázs (edző): Az U7-es csapatunknak tökéletesen megfelelnek az ilyen fesztiválok! Egyáltalán nem fontos az eredmény, kevert csapatokban játszanak a gyermekek, így tényleg csak avval kell foglalkozniuk, hogy futballozzanak! Több éve veszünk részt ilyen fesztiválok házlebontásában a kollégáimmal, és mindig pozitív visszajelzéseket kapunk, úgy látjuk, hogy nagyon várják ezeket az alkalmakat a gyerekek. Ennél szerintem nem is kell több!

SzTK-Erima kerete: Csorbai Hunor, Brünner Balázs, Égert Donát, Városi Zétény, Novkov Dominik, Gárdonyi Zétény, Illyés Attila, Bujáki Dániel.

Olvasta már?

Év végi jutalmazás

Megtartottuk szokásos évzáró rendezvényünket a városi sportcsarnokban, az eseményen vehették át jutalmukat a legjobbak.   …